ROADTRIP TO PANAMA

ROADTRIP TO PANAMA

Monday, February 1, 2016

Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą

Anksti nukeliavę į oro uoatą pastebėjome lengvą sąmišį. Prie manęs priėjo darbuotojas ir paklausė:
- Ar jau girdėjote naujienas?
- Kokias naujienas? - paklausiau nustebusi.
- Air Canada oro linijų skrydis į Vankuverį atšauktas, jis neišskrido iš Vankuverio dėl nežinomų techninių gedimų.
Su šiais jo žodžiais mano šypsena buvo didensė nei tik iki ausų. Puikiai nujaučiau, kad mūsų Havajai dar nenori paleisti! O dar geriau - už mus nuo šiol atsakingos oro linijos, t.y mes gauname nemokamą nakvynę ir transportą! O oro linijos nesismulkino, už atšauktą skrydį kompensavo daugiau nei mes sau leidome per visą kelionės mėnesį - transportas taksi iki vieno prabangiausių salos hotelių - Hapuna Prince Beach Resort - su maisto kuponu! Kogero buvau laimingiausias žmogus iš visos grupės, nežinojau kur dėti džiaugsmą. Atkeliavome per vėlai, restoranas jau buvo uždarytas, tačiau gavome pyragėlių nakčiai ir pasinaudojome kavos aparatu kambaryje. Kas gi miegos tokiame rojuje, kai turi tik vieną naktį pailsėti ir pasidžiaugti prabanga?! Pasidžiaugę kambariu ir kavyte, ėjome pasivaikščioti. Neslėpsime, kad vidurnaktį ėjome plaukioti į baseiną po žvaigždėtu dangumi, kaitome karštoje sūkurinėje vonioje ir mėgavomės visiška kūno laisve. Švelniai supomės ant hamako ir klausemės bangų mušimo, nes papludimys buvo vos keletą metrų nutolęs nuo baseino. Jautemės kaip laukinukai, viskuo džiaugemės kiek tik išgalėjome. Nepaslaptis, miegojome vos 3,5 valandas, tačiau pasakiškai pailsėjome ir be miego.
Parūpo, kiek mums būtų kainavęs šitas malonumas, todėl paskaičiavome: taksi į vieną pusę - $89 (į abi puses $178), viešbučio kambarys nakčiai - apie $245, pusryčiai - $65, taigi iš viso $488 - tai yra daugiau nei mūsų lėktuvo bilietai!
Jaučiames labai labai pamaloninti ir palepinti... mums net daug daug kartų smagiau, nei skristi į Vankuverį! Kad dažniau taip būtų...
Esami tikri laimės vaikiai!