ROADTRIP TO PANAMA

ROADTRIP TO PANAMA

Monday, July 4, 2016

Išsiskyrimas su Vankuveriu ir pirmoji nakvynė

Kaip visuomet, sunkiausia yra dėti pirmą žingsnį ir pradėti kelionę. Mūsų pradinis planas buvo palikti Vankuverį 9 valandą ryto, kad spėtume iki sutemos nuvažiuoti 800km. Žinoma, planuoti yra vienaip, o galiausiai sukaupti jėgas ir išvažiuoti yra kitaip. Pirmą gazo pedalo paspaudimą išvažiuodami iš Vankuverio paspaudėme tik 12 valandą dienos, todėl spėjome įveikti tik 620 kilometrų. 
Jausmas palikus Vankuverį yra keistas - tarytum santykiavai su kažkuo ir manei, kad tai 'nerimta', bet galiausiai jūsų keliai išsiskiria ir supranti, kad buvai be galo įsimylėjęs ir santykiai iš tiesų buvo nuoširdūs. 
Pradėję jausti vairavimo nuovargį ir supratę, kad Saulė tarp kalnų jau greit nusileis, nusprendėme apsistoti stovyklavietėje, kuri mus patraukė savo pavadinimu - Canyon Hot Springs Resort. Hot springs yra karštosios versmės, todėl susigundėme ir nusprendėme čia nakvoti. Pasirodo, tos karštosios versmės yra baseinai, o ne lauke esantys natūralūs prūdeliai ir vienas pasiplaukiojimas kainuoja apie $12 asmeniui. Nusivylėme, bet toliau nebevažiavome ir naktį praleidome jaukiame kampelyje. 
Įsikūrėme savo guolį ir saldžiai, bei ilgai miegojome.