ROADTRIP TO PANAMA

ROADTRIP TO PANAMA

Wednesday, July 13, 2016

Neteisingas maršrutas

Savo kelionės pradžioje minėjome, kad neturime tvirtai sudėlioto maršruto, mes norime kalbėti su vietiniais, su keliautojais ir pagal tai nuspręsti, kur keliausime toliau. Savo kelionėje turime tik kelis kirtinius taškus, kurių pakėliui norime pamatyti kuo daugiau. Vienas iš didesnių mūsų tikslų buvo Jeloustouno nacionalinis parkas, sekantis didis tikslas - didysis Kanjonas. Tarp šių dviejų tikslų yra labai daug nacionalinių parkų ir šiaip lankytinų vietų, kurias verta aplankyti. Vienas mažesnių, gražesnių nacionalinių parkų yra Glen Kanjonas, esantis prie pat Didžiojo Kanjono. Viena bėda - jis labai didelis ir ilgas, ir platus. Jo teritorijoje yra keli maži miestukai/kaimukai.
Nežinome iš kur ištraukėme tokią informaciją, bet patraukėme Bullfrog miestuko link. Kelias nuo Arkų nacionalinio parko iki Bullfrog buvo ilgas, užtrukome apie 3 valandas. Kai ten nusigavome, nuėjome į informacijos centrą ir reindžerio paklausėme:
"Tai kur tos žymiosios kilpos ir Antilopių uolos?" Žmogus į mus pažiūrėjo ir sako "Ko jūs ieškote, rasite Page mieste, jis maždaug už penkių valandų nuo čia."
Paėmė pyktis ir kvailumo jausmas. Mes akivaizdžiai neteisingai atlikome savo namų darbus. Taip, mes buvome teisingame Nacionaliniame parke, tačiau labai neteisingoje jos vietoje. Nepaisant mūsų mažos nevilties, pasisėme kiek įmanoma daugiau informacijos apie tai, ką galima pamatyti kelių šimtų kilometrų atstumu, atsivėsinome užtvindytame kanjone ir patraukėme į Kolorado valstiją, į Mesa Verde nacionalinį parką.

Apačioje esančios mūsų nuotraukos simbolizuoja mane, darančią moterišką pozą ir Mantautą, darantį vyrišką pozą. Čia tam, kad nebūtų taip apmaudu dėl prarasto laiko ir veltui išeikvoto kuro.