ROADTRIP TO PANAMA

ROADTRIP TO PANAMA

Friday, September 2, 2016

Sudie, mylimoji Pilkoji Materija!

Mes jau tokie - jautrūs, prieraišūs ir dėkingi, atsisveikinti su savo mylimąja Pilkąja Materija nebuvo lengva...
Kraustydami visą savo gyvenimą iš mūsų namų ant ratų mąstėme apie tai, kokia ilga, varginanti, ištvermės reikalaujanti buvo mūsų trijų kelionė. Tryse įveikėme 10 šalių ir 18 295 km, visi trys sirgome tuo pačiu metu Gvatemaloje ir visi trys lėtai vargome pasveikimo link. Kartu matėme nuostabius kraštus, bet ir klaikias vietas. Įvairų maistą išragavome mes, o ir Pilkoji Materija priragavo "įvairios kokybės kuro".
Karlosas kartu atsivežė savo draugą Diegą, kuris pasirašė dokumentus ir tapo mūsų brangiosios legalus sąvininkas. Tačiau tai tik formalumai, nes automobiliu toliau naudojosi Karlosas, o dar ir mus jame vežiojo.
Manėme, kad bus sunku atsisveikinti, o pati pardavimo akimirka manyje tikrai išspaudė pora ašarų, bet mus mylimoji mašinytė kasdien guodžia ir globoja Karloso kieme, tad ją dar vis matome kasdien, vaikydami liūdesį į visas puses. Jai esame dėkingi už nuostabią kokybę, ištvermę ir patikimumą. Tokių nuostabių automobilių reta, todėl mums yra didžiulė garbė, kad mūsų kelionę vedė Pilkoji Materija!