ROADTRIP TO PANAMA

ROADTRIP TO PANAMA

Thursday, July 17, 2014

Oficialus keliones galas!

Mielieji,
daugelis is Jusu galbut tik pirma karta atsiverte musu blog'a, galbut kaikurie ji seke jau nuo seniau, taciau kodel Jus cia? Jus taip pat domina Australija ir norite pasiziureti, kaip sekesi kitiems? Jums tiesiog smagu pasidometi kitais? Jus galite ziureti i musu kelioniu nuotraukas, skaityti musu nuotykius, taciau vis vien nieko nezinosite apie Mus. Todel leiskite, as mus supazindinsiu.
As - Gintare Dambrauskaite, man tuojaus sueis 20 metu, puse savo gyvenimo augau Lietuvoje, o kita puse - Vokietijoje. Mano partneris - Mantautas Klimas, nuostabus 24 metu vyras, visa gyvenima gyvenes Lietuvoje. Mes susipazinome 2012 liepos menesi, Vokietijoje. Tik buvo viena beda - mes gyvenome skirtingose salyse. Metus savo santykius palaikeme per atstuma ir visa ta laika galvojome, ka daryti, kad galetume gyventi kartu. Laikui  begant gime idejos, atsirado galimybes ir atsirado tas vienas lemtingas euras (skaityti istorija "Vieno euro svajone..." irasyta balandzio menesi). Nenorejau palikti savo mylimos salies tam, kad Mantautas galetu pasilikti viska, bet taip pat nenorejau, kad Mantautas mestu viska tam, kad as gyvenciau savo iprastoje aplinkoje. Todel nusprendeme abu mesti viska ir iskeliauti kuo toliau nuo namu, kad isbandytume save, vienas kita ir pamatytume pasauli.
Taigi visos sekancios istorijos, kurias skaitysite (o skaityti naujokams patariame nuo galo i prieki) bus apie musu kelione atrandant save ir musu ateiti. 


O kodel Australija, Pertas ir kodel tik 7 menesiai? Priezastis paprasta - mano brangiausioji sesute istekejo siu metu geguze, todel ir musu laikas buvo labai iremintas. Mantautas ir as buvome pakviesti buti mano sesers ir jos vyro liudininkais, todel jos vestuves tapo kaip musu keliones ir atradimu finalas. Ieskojome tokios keliones, kuri tilptu butent i ta rema tarp mano mokyklos baigimo (birzelis 2013) ir mano sesutes vestuviu (geguze 2014). O dar zinoma reikia pasilikti laiko uzdarbiui ir giminiu aplankymui atsisveikinant.

Kad si kelione mums skirta, zinojome nuo pat pradziu - viskas idealiai sekesi. Buvo net reiskiniu, kurie tiesiog patys stumejo i prieki. Kai sugalvojome keliauti i Australija, kilo viena didele beda - kaip uzsidirbti tiek daug pinigu? Ir nepatikesite - antras darbas tiesiog pats pasibelde i duris, tam tikraja zodzio prasme. Viena velu vakara, seimos draugas pasibelde i duris ir paklause ar as dar vis dirbu padaveja. Atsakiau taip ir jis man pasiule darba. Mat, viena jo labai gera drauge turi restorana ir siuo metu skubiai iesko padavejos. Tada dar nezinojau, kad tas darbas nuklos man visus sekancius kelius, taciau vis vien negalejau patiketi tokia didziule sekme ir laime.
Susitvarkyti vizas sekesi taip pat begalo sekmingai - visapusiskas pasisekimas. O ir kasdienybe keliaujant vis nusvisdavo laime ir sekme.

Kaip musu gyvenimas klostosi po keliones? Ar pasiekeme savo keliones tiksla? - Ogi taip! Norejome atrasti save - taip ir padareme. Apsisprendeme - musu ateiti kursime Lietuvoje. Tie zmones, kurie 2013-10-9 diena isskrido - niekada negrizo. Pasveikinkite 2014-05-12 diena parskridusius naujus, brandzius zmones!

Apskaiciave musu bendra metine apyvarta, net nustebome - 110 000 litu! Kiekvienas menkiausias litas buvo vertas visko. Uz tokius pinigus vienoje kruvoje butume galeje nusipirkti puse buto Vilniuje. Taciau, siu pinigu niekada nebuvo vienoje kruvoje, jie visi isejo ant musu svajones. Uz juos gal ir nenusipirkome kazkokio daikto, taciau praturtejome daug daug labiau. Juk neveltui keliones yra vienintelis dalykas, kuri nusipirkes praturteji.


Kilo klausimu? Turite komentaru? Rasykite! Nesidrovekite pakomentuoti kokio nors iraso ar musu keliones dalies. Norite asmeniskai? - Rasykite per facebooka (jo nuoroda rasite paspaude ant musu nuotrauku desineje blog'o puseje). Neturite facebook'o? Rasykite - GBDambrauskaite@googlemail.com . Taip pat zadate keliauti i Australija? Mielai pasidalinsime patarimais ir ziniomis!
Musu svajone igyvendino Justina Gulbinskiene ir Jaunimo Kelionies. DIDZIULE PADEKA JAI! http://www.jaunimokeliones.lt/
Taip pat labai nuosirdziai dekojame savo brangiosioms seimynoms, kurios del musu tiek jaudinos, taciau vis vien palaike ir lauke sugryztanciu. Aciu uz tai, kad Jus turime! Mylime Jus!

Savo sekancias keliones ir svarbius gyvenimo etapus taip pat aprasysime savo svetaineje - niekada nenustokite musu sekti!