ROADTRIP TO PANAMA

ROADTRIP TO PANAMA

Thursday, June 30, 2016

Kai norisi vienos dienos nuotykių


 Dėl išskirtinai gražios ir įpatingos Vankuverio miesto geografinės padėties, čia aktyvaus laisvalaikio galimybių nestinga. Kalnų čia labai daug, o juose veiklos sočiai - puikiai sutvarkyti ir pažymėti keliai žygiams (niekas nesakė, kad jie lengvi, sakėme, kad jie sutvarkyti). Dėl įlankų, supančių miestą iš įvairių pusių, vandens sportas čia taip pat klesti - plaukiojimas baidarėmis, irklavimas, būriavimas ir kitos vandens pramogos. 


Galimybių linksmai praleisti popietę čia daug - gali pavažiuoti kelioliką kilometrų ir žygiuoti, arba važiuoti su dviračiais į Stenlio parką, o galbūt tiesiog gulėti papludimyje ir maudytis Saulės spinduliuose. 


Žygių sunkumas ir įvairovės pasirinkimo čia netrūksta. Gali pasirinkti lengvus, vos keliolikos minučių pasivaikščiojimus, kelių valandų žygius arba net itin sunkius, sudėtingus ir ištvermės reikalaujančius žygius. Vienas populiariausių - Grouse kalno trasa. Asmeniškai šios trasos nepriskirčiau žygiui, tai labiau ekstremalaus kardio išbandymas, kai žmonės bando užbėgti į itin statų kalną per kuo trumpesnį laiką ir taip konkuruoja vieni su kitais.